Adana Güçlü İş Kadınları Derneği'nden SMA TİP 1 HASTASI ASLI ASLAN VE AİLESİNİ ZİYARET

Son günlerde gündeme gelen SMA  hastalığı aynı zamanda çağın en tehlikeli hastalığına farkındalık ve destek için Adana Güçlü İş Kadınları derneği yönetim kurulunu temsilen Nöroloji Uzm. Dr . Tuğba Çalışır Aslı Aslan ve ailesini ziyaret etti. 

 

 

Bu konuda değerlendirmelerde bulunan nöroloji uzmanı;  "derneği ve kendisinin bu konulara kayıtsız kalmasının mümkün olmadığını söyledi. 

 

 

Birkaç türü olan bu zorlu ve amansız hastalığın çocuklarımızı yaşamdan koparmamak için insanoğlunun ne gerekiyorsa kayıtsız kalmamasını vurguladı. Valiliğin , Kaymakamın, ve çeşitli sivil örgütlerin bu hastalıklarla ilgili desteklerim ve toplam 13 kür olan tedavinin 9 unun bu sayede uygulandığının bilgisini minik Aslının babasından öğrendim. Aslı’nın kanül tıkanıklığını olduğunda aileye eğitim verilmesi için Başhekim yardımcısı Dr. Mevlüt Kunt desteği ile sorunu çözüme ulaştırdık. Evde fizik tedavi sürekliliği için fizyoterapistimize bilgi antalya escort bayan verildi. Şu saatten sonra desteklerimiz tamgaz devam ettirilirse Aslı ve ailesi için büyük moral olacağını umut ediyorum." Dedi