AK Parti'li Zenbilci, Ceyhan 'da ziyaretler de Bulundu

İlçeye gelen Zembilci, AK Parti Ceyhan  İlçe Başkanlığı'nı ziyaret etti.

Burada AK Parti İlçe Başkanı Sami Özsoy ve yönetim kurulu üyelerince karşılanan Zenbilci, parti teşkilatı üyeleriyle bir araya geldi.

Burada bir konuşma yapan Zenbilci, AK Parti'nin büyük bir aile olduğunu, ailenin her bir ferdinin bu davaya gönülden bağlı olduğunu söyledi.

 

 

Zenbilci, Ceyhan 'da olmaktan mutluluk duyduğunu belirtti. Bir sonra ki durağı Ceyhan muhtarlar derneği oldu.

- Ceyhan Muhtarlar Derneği Başkanı Eren Ulaş'ı ziyarette Bulunuldu

 

 

- Zenbilci: MUHTARLAR ŞEHRİN ÇOK ÖNEMLİ DİNAMİKLERİ

“Muhtarlarımız bizim için şehrin aktörleri” diyen AK Parti yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı  Ahmet Zenbilci, “Muhtarlarımız bizim için her zaman önemli.

Önemli olmalarında en önemli sebeplerinden bir tanesi şehrin en uç noktasından haberdar olmak anlamında o bölgede o mahallede olan sorunların, sıkıntıların, problemlerin bize iletilmesi anlamında bunlar bizim için şehrin çok önemli dinamikleri.

Aynı zamanda aktörleri. Dolayısıyla biz bir paydaşlık bölüşümü anlamında bu şehir için hep birlikte elimizden geleni yapmaya devam ediyoruz.

Çok değerli buradaki muhtarlarımla, burada olmayan bütün muhatlarımı aynı şekil aynı hassasiyetle bize sorunlarını taşımalarını arzu ediyoruz” şeklinde konuştu.

 

 

- Ak Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Ahmet Zenbilci Müteahhitler Birliği Başkanı Sinan Çetin ve yönetimiyle Bir Araya Geldi

Ceyhan Öğretmen Evi Toplantı salonunda Yapılan istişare Toplantısına AK Parti Ceyhan İlçe Başkan Sami Özsoy, Ak Parti Adana Büyükşehir belediye Meclis Üyesi Zafer Koç, Ceyhan Kent Konseyi Başkanı Muhammed İslam Bünül ve Ak Parti Yönetimi, Ceyhan Müteahhitler Birliği Başkanı Sinan Çetin ve Yönetiminde ki Arkadaşlar hazır bulundu. Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Ahmet Zembilci, Müteahhitler Birliği   Başkanı Sinan Çetin’den yapılan çalışmalar ve projelerle ilgili bilgi aldı.

Ceyhan Müteahhitler Birliği Başkanı Sinan Çetin de  ziyaretlerinden dolayı Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Ahmet Zenbilci'ye teşekkürlerini sundu.