Ceyhan’ın sevilen iş Adamlarından Sedat Sözlü Gazetemize nezaket ziyarettin de bulundu.

"Toplumsal sorunlar karşısında kamuoyu oluşturmak, vatandaş ve devlet arasında köprü kurmak gibi önemli misyonları da yüklenen gazetecilerimiz, demokrasinin ve sivil toplum örgütlerinin güçlenmesi ve gelişmesine de katkı sağlamaktadır.

Basın mensupları, doğru, ilkeli ve objektif görev anlayışıyla, kamuoyunu bilgilendiren ve bunun yanı sıra toplumun talep ve beklentilerini dile getirerek önemli bir sorumluluğu yerine getirmektedir" dedi.

 

 

Sedat Sözlü bugün Başlayan Eğitim Öğretim yılı  İçin de bazı mesajlar verdi:  “Öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz uzun bir aradan sonra okullarına, sınıflarına kavuşuyor. Ailelerimiz çocukları için ayrı heyecan yaşarken, eğitim ve öğretim yılının zorunlu aradan sonra başlayacak olması hepimize çok farklı ve yeni duygular yaşatıyor. Eğitim alanında alınan tüm tedbirlerin kesintisiz uygulanması adına hepimize büyük görevler düşüyor. Sağlıklı, kesintisiz ve başarı dolu eğitim yılı diliyorum”

Ayrıca; Yeni eğitim-öğretim yılının hayırlı olmasını temenni ediyor, tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize başarılar diliyorum. “ dedi.

 

Bizde Çukurova Doğuş Gazetesi Olarak Sedat Sözlü beyefendiye bu güzel sohbeti için ayrıca teşekkür ederken gazetemize yapmış oldukları bu nazik ziyaret için kendilerine teşekkür ediyoruz.