HÜLYA ERDEM’DEN MUHTARLAR’A SÜPRİZ ZİYARET

Ziyaretten büyük mutluluk duyduğunu belirten Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, muhtarların yerel yönetimlerde çok önemli bir yerde olduğunu belirtti ve "Biz Ceyhan  Belediyesi olarak hayata geçirdiğimiz tüm projelerimizde muhtarlarımızın da görüşlerini aldık dedi”.

Ceyhan Muhtarlar Derneği  Başkanı  Eren Ulaş da Başkan Hülya Erdem’e ziyaretlerinden  dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyarette;  Hamitbey Muhtarı  Cengiz Kiliç Nazımbey Yeniköy Muhtarı  Mehmet Yalım Isırganlı Muhtarı  Mehmet Doğma,  Hamitbey Bucagı Muhtarı Fuat Elkas,  Tumlu Muhtarı  Alihan Altinci ile birlikte ev sahipliği yaptığımız Muhtarlar Dernek Büromuza gelen Belediye Başkanımız Hülya Erdem le sohbet gerçekleştirdik. Muhtarlarımız Mahallelerindeki eksiklikleri bildirdi.

 

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem şunları söyledi :  “Elimizdeki  imkanlar çerçevesinde en kısa sürede Muhtarlarımızla istişare içinde çözüme kavuşturacağını bildiren Hülya Erdem gerekli notları aldıktan sonra Ceyhan Muhtarlar Derneği Başkanı ve Muhtarlara misafirperverliklerinden dolayı teşekkür etti. Eren Ulaş da  Başkanımıza nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ederiz dedi”.