ADIYAMAN TİCARET BORSASINDAN CEYHAN TİCARET BORSASINA ZİYARET

Ceyhan Ticaret Borsası Genel Sekreteri Yeliz AYDAR, Kalite Yönetim ve Akreditasyon Sorumlusu Ferhat ARSLAN öncülüğünde gerçekleştirilen ziyarette Akreditasyon ve Kalite Yönetimi ile ilgili iki borsa arasında kıyaslamalar yapıldı. Yapılan kıyaslamada borsaların Kalite Yönetiminin iyi uygulamalarını kapsayan bir sunum gerçekleştirildi. TOBB Akreditasyon Sistemi ile ilgili bilgi ve belge paylaşımları sağlandı.

 

 

Adıyaman Ticaret Borsası Genel Sekreteri Ferhat ÖZKAN : " Ceyhan Ticaret Borsası ile iyi ilişkiler içerisinde olmamız bizleri bir adım daha ileriye götürecektir. Bu ziyaret bizlere ziyadesi ile faydalı oldu. Bu vesile ile bu tür ziyaretlerin hem borsalar arası ilişki anlamında da hem de kıyaslama anlamında da çok değerli olmaktadır. Bizleri güler yüz ve ilgiyle karşıladıkları için Ceyhan Ticaret Borsasına teşekkür ederiz."

 

 

Ceyhan Ticaret Borsası Genel Sekreteri Yeliz AYDAR, ”Bizler bölgelerimize faydalı olmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Borsamızı kıyaslama çalışması sebebiyle ziyaret ettiğiniz için çok teşekkür ederiz.’ dedi.

 

- CEYHAN TİCARET BORSASI BAŞKANLIĞI