İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ MURAT KOÇER’DEN GAZETEMİZE ZİYARET

Ziyarette Ceyhan'da ki eğitim durumu, Başarıda veya başarısızlıkta okul idaresinin, öğretmenlerin, öğrencilerin, velilerin ve çevrenin faktörü nelerdir, İlçe yönetimi olarak başarının artırılması konusunda neler yapılabileceği gibi konularda görüş alışverişinde bulunuldu.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Koçer,  “Tarafsız ve evrensel normlara uygun ilkeler çerçevesinde yayıncılık yaparak kamuoyunu aydınlatan, bu yolda haber peşinde koşan basın çalışanlarının halkın talep ve beklentilerini yansıtarak önemli bir kamusal görevi yerine getirdiklerini söyledi.

Görsel, işitsel ve yazılı basının tüm dünyada olduğu gibi ülkede de toplumsallaşma sürecinde önemli rol üstlendiğini vurgulayan Koçer , "Basın, demokrasinin temel taşlarından biridir. Gazetecilik, fedakarlık ve sorumluluk isteyen zor şartlarda yapılan önemli bir meslektir. Topluma doğru haber verme noktasında gazeteciler milletin vicdanına ses olmaktadır." diye konuştu.

Bizde Çukurova Doğuş Gazetesi Olarak, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Murat Koçer beyefendiye bu nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür ediyoruz.