Ceyhan Müteahhitler Birliği Başkanı Sinan Çetin’den SMA hastası Aslıhan Aslan’a Destek

Ceyhan Müteahhitler Derneği Başkanı Sinan Çetin  ve dernek üyeleri Ceyhan Bakkalar ve bayiler odası Başkanı Ahmet Tontu, HS Organizasyon Hüseyin Saatçi Ceyhan ’da yaşayan SMA Tip 1 ölümcül kas hastalığıyla mücadele eden üç yaşında ki Aslı Aslan’ın ailesine destek ziyaretinde bulundular.

 

Aslı Aslan’ın ilacına kavuşması için yönetim kurlu ve üyelerle birlikte elini taşın altına koyduklarını belirten Sinan Çetin , kampanyaya destek olmak için elimizden geleni yapmaya çalışacaklarını söyledi. Ceyhan Müteahhitler Derneği Başkanı Sinan Çetin , “Bizlerde bu eksiği kapatma ve çağrıda bulunma anlamında bir ziyarette bulunmak istedik. yaklaşık ( 10.000 TL)  gün içerisinde Ceyhan müteahhitleri derneği olarak ve burda Toplanan Oda Başkanımız Ahmet Tontu, HS Organizasyon Hüseyin Saatçi üyelerimizin katkısıyla 10.000 bin lira destekte bulunduk. Bugün hem bu parayı takdim etmeye hem de yavrumuzu bizzat görüp Allah’tan şifa dilemek için evine geldik. Buradan ses duyurmak istiyoruz. Ceyhan daki STK’larımıza, belediyelerimize, yerel yöneticilerimize, milletvekillerimize, Ceyhan ile Adana’da yaşayan iş adamlarımıza çağrıda bulunuyoruz. Bu çağrımızın bir an evvel neticelenir inşallah çünkü fazla zamanımız yok. yavrumuz kaslarını kaybetmeden, hastalığı ilerlemeden tedavi ettirelim. Eğer birlik beraberlik sağlarsak çok kısa sürede bu paranın toplanacağına eminim. Ceyhan  halkı duyarlıdır, evladına Aslı Aslan’a sahip çıkacaktır” diye konuştu.

 

Baba Yusuf Aslan ise evladının sağlığına kavuşması için ellerinden geleni yaptıklarını belirterek, evladının ellerinden kayıp gitmemesi için Ceyhan  halkını duyarlı olmaya davet etti. Aslan , “ Ceyhan Müteahhitler Derneği Başkanı Sinan Çetin  beyin yanına gittiğimizde bizi ger çevirmedi. Allah razı olsun. Bize bağışını yapıp çıkmadı, büyük bir etkileşim sağlamak istedi. Kızıma  faydası olsun istedi. Kendi dernekleri üzerinden yardım kampanyası başlattı, Allah bin kere razı olsun bizim elimizden tutanlarda biridir. Kendisine çok teşekkür ediyorum dedi”.