BAŞKAN SAMİ ÖZSOY, “TÜRKİYE’NİN UMUDU ve GELECEĞİ, YİNE AK PARTİ”

 

Ak Parti Ceyhan İlçe Başkanı Sami Özsoy, hemşerilerine Türkiye’nin 2023, 2053, 2071 hedeflerinin önemini anlattı. Adana ve Ceyhan’da hizmetten yoksun kalan hemşerilerinin yanlarında olarak istek ve taleplerini dinleyen Başkan Özsoy, “Yerel yönetimlerde çamura batan, hizmetten bir haber olan iş bilmez malum ittifak, kalkmış ülkeyi yönetmeye talip oluyor. Muhalefet olduklarını iddia eden adamlar, seçim kazanmak uğruna her türlü hile hurda ve yapılarla kucak kucağa geziyorlar. Geçmişte olduğu gibi Ülkemizi müreffeh yarınlara, muasır medeniyetler seviyesine taşımak Cumhurbaşkanımızla mümkündür. Bilinmelidir ki; bu ülkenin umudu, geleceği yine AK kadrolardır. Biz milletimizin doğrultusunda geleceğin Türkiyesini inşa ederken, halkımızla iç içe hizmet odaklı çalışıyoruz” dedi.

 

 

“Seçim Odaklı Değil, İnsan ve Hizmet Odaklı Çalışıyoruz”

Başkan Özsoy, “AK Parti’ye gönül vermiş tüm kardeşlerimizle, siyasi parti ayrımı yapmaksızın her vatandaşımızın kapısını çalıyor, istek ve taleplerini dinliyor, geleceğin Türkiye’sini konuşuyoruz. Evet, dünyanın bir çok yerinde olduğu gibi ülkemizde de ekonomik sıkıntılar yaşandı. Hemşerilerimizin bu konudaki şikayetlerini de dinleyerek hükümetimizin gerçekleştirdiği yeni düzenlemeleri onlarla paylaştık.

 

 

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde dünya ülkelerinden çok daha önce refah bir seviyeye ulaşacağımızı umut ediyorum. Birileri sadece konuşmak ve çamur atmakla yetinirken, biz tüm ekiplerimizle kapı, kapı dolaşıp hemşerilerimizin istek, talep ve önerilerini dinliyoruz. Saha ve teşkilat çalışmalarımızı her geçen gün daha da büyük bir aşkla sürdürüyoruz. Biz AK Kadrolar olarak seçim odaklı değil, insan ve hizmet odaklı çalışıyoruz. Bugün iktidarız, yarın da iktidar da olacağımızı vatandaşlarımızın teveccüh dolu sözlerinde, büyük umutlarla ve güvenle bakan gözlerinde gördük. İl Başkanımız Sn. Mehmet Ay ve tüm çalışma arkadaşlarımızla büyük bir aşkla çalışıyoruz. Çünkü bu birlik ve beraberlik ruhu başka hiçbir yerde yok.” ifadelerini kullandı.