Köşe Yazarımız Hülya Cengiz’den Gazetemize Ziyaret

Hülya Cengiz konuşmasında şunlara değindi : “siz gazetecileri toplumun beş duyu organı olarak kabul ederiz. Bu duyu organları ne kadar sağlıklı çalışırsa o kadar doğru haber gelir ve doğru haberler de insanları doğru yola yöneltir. Topluma yayılmış sıkıntıları olan sorunları olan gazetecilerimizin bütün bu sorunların yanında sorumluluklarını da bir tarafa itmemeleri gerektiğini ortaya koymaktadır. Dedi”.

 

 

Haber Müdürü Fırat Aykut İse konuşmasına şöyle devam etti :  Öncellikle Gazetemizi ziyaret etmenizden dolayı siz ve değerli eşinize teşekkür ediyoruz. Gazeteciliğin değerli bir meslek olduğunu belirten Aykut , "Toplumsal sorunlar karşısında kamuoyu oluşturmak, vatandaş ve devlet arasında köprü kurmak gibi önemli misyonları da yüklenen gazetecilerimiz, demokrasinin ve sivil toplum örgütlerinin güçlenmesi ve gelişmesine de katkı sağlamaktadır. Basın mensupları, doğru, ilkeli ve objektif görev anlayışıyla, kamuoyunu bilgilendiren ve bunun yanı sıra toplumun talep ve beklentilerini dile getirerek önemli bir sorumluluğu yerine getirmektedir" dedi.

 

 

Bizde Çukurova Doğuş Gazetesi olarak Gazetemizde köşe yazarlığımızı  yapan  Hülya hanımla çalışmış olmaktan çok mutluyuz. Bugün bize yapmış oldukları güzel  sürpriz için ayrıca hoş sohbetleri için teşekkür ediyoruz. Başarılarının daim olmasını temenni ediyoruz. Ziyaret daha sonra günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.