MUHTARLARIN İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜNÜ ZİYARETİ

Türkiye Muhtarlar Derneği  Ceyhan Şube Başkanı Eren ULAŞ; Ceyhan ve Mahallelerinde yer alan Okular ile Öğrencilerin genel durumu hakkında ve eğitim – öğretim faaliyetleri üzerine uzun ve geniş bir şekilde sohbet edilerek bilgi edindik.

 

 Ceyhan İlçe Milli Eğitim Müdürü Koçer; *Ülkemiz genelinde Covid-19 salgın tedbirleri çerçevesinde kademeli normalleşme kapsamında 1 Haziran günü itibaren tüm ilkokullarda ve okul bünyesindeki ana sınıflarında haftada 2 gün yüz yüze eğitime başlamasıyla diğer okul öncesi eğitim kurumları mevcut durumda olduğu gibi tam zamanlı olarak yüz yüze eğitime devam edecektir. 7 Haziran Pazartesi günü itibariyle ortaokul ve liselerimizde haftada 2 gün yüz yüze eğitime geçilmiştir. Ceyhan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak, "TELAFİDE BEN DE VARIM" Programları ile Ceyhan İlçe Milli Eğitim ailesi olarak ‘Telafide Ben de Varım’ diyoruz. Bu süreçte öğrenci ve öğretmenlerimizle eğitimler ve etkinliklerde bir araya gelerek telafi ediyoruz" dedi.

*Köy ve seyrek nüfuslu yerleşim yerlerindeki okullarımızda yüz yüze eğitime 1 Haziran günü itibariyle haftanın 5 günü tam zamanlı başlanacaktır.

 

"Türkiye Muhtarlar Derneği  Ceyhan Şube Başkanı Eren ULAŞ ile Gaziosmanpaşa Mah Muhtarı Mehmet Hanifi Gürler ve Mithatpaşa Mah Muhtarı Osman Albayrak ile beraber Ceyhan Milli Eğitim Müdürümüz Murat Koçer beyle eğitim – öğretim faaliyetleri üzerine hoş bir sohbet gerçekleştirdik.Kendisine misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederiz." dedi.

 

*Misafirlerini makamında ağırlayan Ceyhan İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Koçer ise ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getirerek teşekkür etti.